Om oss

Professionell takläggare i Göteborg 

Välkommen till Hejmej Plåt & Tak! Vi är ett företag som erbjuder professionell takläggning och plåtslageri i Göteborg. Samtliga anställda hos oss är utbildade och vi är ett företag som alltid sätter kunden i fokus. 

Oavsett om du som fastighetsägare behöver hjälp med att lägga ett nytt plåttak eller om du som villaägare behöver professionell hjälp med en besiktning av ditt tak i Göteborg så står vi redo att hjälpa dig.

 Samma sak gäller givetvis även inom plåtslagning: vi tillverkar plåtdetaljer för alla tänkbara ändamål och kan skräddarsy lösningar för dig och dina unika behov. 

Vi hjälper dig - oavsett tak och material

Som takläggare i Göteborg så lägger vi alla typer av takmaterial och tar oss an projekt oavsett taklutning eller storlek på taket som ska läggas. Vi har kapacitet nog för att hjälpa en större BRF med att byta tak - likväl som vi kan hjälpa dig med att lägga exempelvis papptak på ditt fritidshus. Storleken på uppdraget är oväsentligt för oss - vi levererar alltid ett resultat som når kundens förväntningar. Givetvis ges du som beställare även en generös garanti på ett utfört jobb. 

Du som privatperson kan även använda ditt Rot-avdrag när du anlitar oss. Det innebär att du kan dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet vi lägger ner. Vi drar beloppet redan på den faktura du erhåller och du behöver inte göra mer än att kontrollera att du är behörig för Rot. Det gör du genom att logga in på Skatteverkets hemsida. 

Hejmej Plåt Om oss Göteborg med regnbåge

Referenser och tidigare uppdrag 

Om du ska lägga ett nytt tak så kommer det - oavsett material - att innebära en avsevärd investering. Takbyten kostar pengar - men det handlar också om en investering som dels ger dig ett vackrare hus och som dels kan sänka dina kostnader för uppvärmning samt erbjuda dig ett behagligare inomhusklimat. 

Att välja oss som takläggare i Göteborg är en garant för en lönsam investering. Vi har genom åren utfört arbeten med tak över hela Göteborg med omnejd och kan visa upp referenser från både större och mindre projekt. 

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av våra tidigare kunder. Ska du byta tak eller behöver du hjälp med professionell plåtslagning? I så fall är vi ditt bästa alternativ. 

Hejmej Plåt Om oss Göteborg

Välkommen till Hejmej Plåt & Tak!