Plåtslageri Göteborg

Eget plåtslageri i Göteborg 

Utöver att erbjuda professionell takläggning i Göteborg kan vi även erbjuda hjälp med all typ av plåtslageri. Vi har egen verkstad och kan tillverka allt från mindre detaljer till större sådana - och för alla tänkbara områden. Väljer du exempelvis oss som din plåtslagare i Göteborg för att lägga ett plåttak så kommer vårt eget plåtslageri att vara dig till gagn. 

Tack vare detta kan vi tillverka egna detaljer i plåt och skapa ett både tätt och estetiskt tilltalande tak. Detta gäller i synnerhet detaljer kring mer kritiska områden som exempelvis skorsten, eventuella takfönster samt takkupor. 

Vi skräddarsyr lösningar för alla typer av plåtarbeten som exempelvis hängrännor och stuprör och anpassa dessa fullt ut efter beställarens behov och krav. 


Kvalitet in i minsta detalj

Som plåtslagare så har man ett ansvar i att arbeta för varje beställare. Alla har olika behov och krav vad gäller mått och storlek. Vi jobbar alltid hårt för att tillfredsställa våra kunders önskemål och skapa plåtdetaljer som verkligen fullt ut är anpassade för det specifika behovet och användningsområdet. 

Detta gäller oavsett om vi anlitas för att tillverka nya hängrännor till en villaägare, skapa fönsterbleck till en fastighet - eller hjälpa ett företag med nya trummor till ventilationen. 

För tak är det extra viktigt att plåten fullt ut anpassas efter de givna förutsättningarna och där kommer vårt plåtslageri att göra en stor skillnad: vi skräddarsyr en lösning för ditt tak och väljer aldrig en sorts standard som eventuellt borde kunna fungera. Det leder till en lösning som håller - i flera, flera år framöver. 

Oavsett uppdrag så gör vi jobbet och lägger fokus på de små detaljerna som i slutändan blir den perfekta helheten. Vi arbetar också nära kunden. Kommunikationen är viktig och av det enkla skälet att en god sådan minimerar risken för missförstånd. 

Hejmej Plåt Plåtslageri Göteborg

Referenser från tidigare kunder

Viktigt för oss är att alltid leverera ett resultat som lever upp till kundens förväntningar. Vi arbetar effektivt och inom den överenskomna tidsplanen och till det pris vi avtalat om. Givetvis så lämnar vi som plåtslagare- och takläggare i Göteborg även garanti på det jobb vi har utfört. 

För varje lyckat uppdrag vi genomför så får vi också en nöjd kund och det innebär i sin tur att vi också har en referens att visa upp för nya kunder som vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Vi sätter givetvis dig i kontakt med någon av dessa om du vill ha lite mer information om oss. Förhoppningsvis så blir även du i framtiden en av de referenser vi kan ger till andra. 

Takskottning under vintern 

Under vintern så erbjuder vi takskottning till både fastighetsägare, BRF:er och företag i Göteborg. Tillsammans så upprättar vi en plan för när skottning ska ske och givetvis så anpassas denna efter rådande väder. Vi har kapacitet att rycka ut akut om det skulle komma rejäla snöoväder i Göteborg. 

Takskottning är viktigt både för att rädda taket från att rasa in, men även för att förhindra snö - och istappar - från att rasa ned från taket och skada förbipasserande eller egendom. Det ligger på ditt ansvar som fastighetsägare. Kontakta oss redan idag så börjar vi planera kring framtida takskottning hos dig!

Hejmej Plåt Plåtslageri Göteborg

Plåtslagare med lång erfarenhet